Enfoque
Hispanocine estrena "Rumors" en Canal 9
3/10/2008  De totes les llegendes urbanes imaginatives que són una barreja de la realitat més escabrosa i la fantasia més delirant parla RUMORS.
Hispanocine estrena "Rumors" en Canal 9 
De totes aquestes coses lesllegendes urbanes imaginatives que són una barreja de la realitat més escabrosa i la fantasia més delirant parla RUMORS. I ho fa tot fent servir les mateixes armes de rumorologia: preten unificar en un mateix guió elements quotidians que podem trobar cada dia als telenotícies, amb un tractament clarament fantàstic.

PERE, el nostre protagonista, descubreix l’ increïble poder dels rumors i decideix muntar una empresa que s’hi dediqui: difama persones, arruina carreres, enfonsa botigues i empreses…

El nivell de les seves activitats és cada vegada més elevat i la seva iniciativa l’eleva fins l’ estratosfera de les multinacionals. Allà descubrirà alguna cosa que canviarà radicalment la seva visió del món (i esperem que també una mica la del espectador): els estats d’ opinió estan manipulats per grans corporacions que es dediquen a promoure RUMORS de tota mena: bursàtils, empresarials, del món de l’espectacle i fins i tot polítics.

PERE és doncs un modern Faust que ven la seva ànima al diable per aconseguir el poder de la manipulació informativa.

RUMORS té vocació de thriller fantàstic amb molt de sentit de l’ humor, en la línia de cintes com CORTINA DE HUMO, THE GAME o fins i tot EL CLUB DE LA LUCHA, i estem convençuts que un producte televisiu d’ aquestes característiques ampliarà la qualitat de continguts de l’actual espectre de tvmovies basats en el drama social o la denúncia per la denúncia.
[<< VOLVER ]
Portada
Nota Prensa de PAV sobre la campaña de imagen “orgull de ser valencià” - 04/2016
en portada
números anteriores
noticias
quiénes somos
enlaces
contacto
Logo EAVF
Logo IMPIVA ENFOQUE AUDIOVISUAL DE LA COMUNIDAD VALENCIANA * C/ Poeta Alberola, 18 bajo 46018 Valencia (España)
Tel/Fax 96 394 21 85 * Móvil 656 67 47 30 * enfoque@enfoqueaudiovisual.es
Logo UE